Izvor:
19.10.2017 u 21:45
0

ZVEZDA ĆE IMATI IGRAČA VIŠE: Pred prepunom „Marakanom“ večeras izlazi na teren Arsenal!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje jedan od najzvučnijih mečeva u skorijoj istoriji, pošto od 19 časova dočekuju londonski Arsenal u trećem kolu Lige Evropa.

Za izabranike Vladana Milojevića ovo je važan meč, ali ne i najvažniji, pošto se još nije ušlo u završnicu grupne faze drugog po rangu evropskog takmičenja.

Igrači Arsenala na čelu sa stručnim štabom stgli su u Beograd u sredu veče, a u četvrtak ih očekuje više od 50.000 ljudi na prepunoj Marakani.

Zvezda je dugo čekala na nove izazove u Evropi, a žreb ih je spojio da se nađu u grupi sa velikanom iz Engleske.

"Konačno možemo da pričamo o ovom spektaklu, dolazi nam jedna od najvećih svetskih ekipa iz najjačeg takmičenja. Hteli smo baš Arsenal, potrebne su nam takve utakmice, a Zvezdina istorija sigurno ne zaostaje za Arsenalovom. Gledaćemo da im se suprostavimo na najbolji način, dodatni motiv nije potreban pred punim tribinama i verujem svojim igračima", rekao je Milojević pred meča sa Arsenalom.

Crvena zvezda je odlično krenula u Evropi, pošto je u prvom kolu remizirala sa BATE, dok je u drugom pobedila Keln u Nemačkoj.

Sa druge strane Arsenala se nalazi na prvoj poziciji sa maksimalnim učinkom, a prema rečima Arsena Vengera pun stadion "Rajko Mitić" neće biti problem.

"Arsenal svaki vikend igra pred punim stadionom pa mu puna Marakana neće biti problem", rekao je Venger pred meča sa Zvezdom.

Očekuje nas veliki spektakl, a prema rečima trenera Zvezde, Arsen Venger neče potceniti Zvezdu.

"Arsenal i Venger nikoga ne potcenjuju, igraju dosta takmičenja, već se drže svoje filozofije. Ne mislim da imaju kombinovan sastav, koji god igrač da izađe na teren biće deo moćnog tima", kazao je Milojević.

Crvena zvezda i Arsenal igrali su pre 39 godina u Kupu UEFA i tada je Zvezda posle dvomeča izbacila slavni engleski klub. Na Marakani je bilo 1:0, dok je u Londonu rezultat bio nerešen 1:1, a čuveni gol za crveno-bele postigao je Dušan Savić.

Sada će njegov sin Vujadin imati priliku da igra protiv istog kluba. Očekuje nas spektakl na stadionu "Rajko Mitić" koji je zakazan za 19 časova.

Izvor: b92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter