Izvor:
01.07.2016 u 01:18
0

BOJE INTERA ĆU UVEK NOSITI U SVOM SRCU: Stanković neće produžiti ugovor sa italijanskim klubom

Menadžer Intera i proslavljeni reprezentativac Srbije Dejan Stanković odlučio je da ode iz kluba i pređe na novi posao, objavio je danas italijanski fudbalski prvoligaš. Stanković je kao igrač proveo 10 godina u klubu, a prošlu sezonu je proveo kao menadžer Intera, ali je odlučio da ne produžava ugovor.

Drago mi je što sam mogao da uradim nešto za ovaj klub kao funkcioner. Inter je moja kuća i ovo je bilo čudesno iskustvo, za koje sam siguran da će mi pomoći u sledećoj fazi moje karijere. Sada nam se razilaze putevi i novi izazovi nas čekaju, ali ću ove boje uvek nositi u svom srcu – rekao je Stanković.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde osvojio je u Interu pet titula prvaka Italije, četiri nacionalna kupa, četiri superkupa, Ligu šampiona i svetsko prvenstvo klubova. Za "nerazure" nastupio je ukupno 326 puta.

Spisak osvojenih trofeja na pravi način oslikava kakav je igrač bio i kakav je ratnički duh pokazao noseći crne i plave boje, na terenu i van njega. U bici za bitkom..Jednom Interista, uvek Interista. Hvala na svemu, Deki, i sa srećom u tvojoj budućoj karijeri – navodi se u saopštenju kluba.

Beta
Foto: Twitter/Fatos do Futebol

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter