Izvor:
24.10.2017 u 15:32
0

RONALDO POSLE OSVAJANJA FIFA NAGRADE: Mesijeva i moja era je još na početku!

Najbolji fudbaler sveta i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo, posle osvajanje FIFA nagrade, istakao je da se ne takmiči sa Lionelom Mesijem oko individualnih priznanja, ali poručio da njihova era nije ni blizu kraja.

Portugalac je sinoć na svečanosti u Londonu proglašen za najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA, glasovima selektora, kapitena i novinara reprezentacija, ispred Mesija i Nejmara.

"Ne takmičim se sa Mesijem. On je igrač u istoj eri u kojoj sam i ja. Pet puta je dobijao nagradu za najboljeg fudbalera (Zlatna lopta prim. aut), isto kao i ja. Stvari su jasne. Srećan sam što igram za najbolji tim na svetu i imam priliku da pokažem visok nivo partija", rekao je Ronaldo novinarima u Londonu.

Prema njegovim rečima i dalje se fizički oseća besprekorno i može još dugo da igra na najvišem nivou.

"Veoma sam miran, fizički se sjajno osećam. Ne znam šta može u budućnosti da se desi, ali u ovom lepom trenutku života uživam".

Na pitanje da li se Mesijeva i njegova era bliži kraju, Ronaldo je u svom stilu odgovorio.

"Još nije završena… Tek je počela", samouvereno je naveo 32-godišnji fudbaler.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter