Izvor:
04.11.2017 u 20:40
0

Milojević: Arsenal zaboravljen, čeka nas spektakl u Nišu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je već zaboravio remi sa Arsenalom u Ligi Evrope, iako mu prijaju pohvale za nastup u Londonu, ali da su svi u klubu potpuno skoncentrisani za meč protiv Radničkog u Nišu.

"Idemo u fudbalski grad, znamo šta Radnički znači za Niš. Radnički je pokazao da je ambiciozan klub i zato sam siguran da nas očekuje teška utakmica. Oni imaju izuzetno respektabilnu ekipu i glavni su favoriti da izađu u Evropu. Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači u ovom trenutku, kada su nam najpotrebniji, pomognu da dođemo do pobede", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je podetio da je Radnički iznedrio mnogo igrača, a neki od njih igrali su i u Crvenoj zvezdi.

"Zato sam siguran da nas očekuje spektakl u Nišu", rekao je on, dodavši da je već zaboravio remi sa Arsenalom u Londonu i da je sav fokus sada na Radničkom.

Prema njegovim rečima crveno-beli su iskusniji i da ne bi smeli da kiksiraju kao posle duela sa Kelnom i Arsenalom u Beogradu.

"Igrači ne bi trebalo da ponavljaju greške od tada. Mada, nismo pravili neke velike greške ni u tim utakmicama, to je tako, moraju da budu svesni da nemamo mnogo vremena za odmor. Svako od njih mora da ima automotivaciju, da pokrene sebe pred svaki meč. Ne bih se vraćao na faktore koji postoje, jer moraju sve da prevaziđu. Verujem da će sutra na terenu biti sve u redu".

Milojević navodi da mu je drago što je čuo pohvale menadžera Arsenala Arsena Vengera o njegovom timu.

"Sigurno nam je drago kada čujemo lepe reči od takvog trenera. Sa druge strane, uvek su vam takve reči hvale obaveza više. Mislim da su moji igrači pokazali da mogu, da vrede i da mogu da se nadograde. Svesni su da moraju još više da se trude. Prijaju pohvale, ali je jako velika obaveza kad čujete takve reči od eminentnog stručnjaka, jednog od najboljih u Evropi", zaključio je Milojević.

Utakmica 16. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati na Čairu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter