Izvor:
06.11.2017 u 09:37
0

SRBIN OPET JUNAK: Benfika pobedila, Mile Svilar odbranio penal!

Fudbaleri Benfike slavili su na gostovanju Gimaraešu (1:3), a jedan od junaka bio je srpski golman Mile Svilar, koji je odbranoio penal, baš kao i pre nekoliko dana u Ligi šampiona u duelu sa Mančester junajtedom.
Žonas je doveo Benfiku u prednost u prvom poluvremenu, igrao se 21. minut, a u drugom su gosti za samo 3 minuta uspeli da postignu dva gola.

Prvo je Samaris uspeo da postigne gol zatim i Salvio, izgledalo je kao da će Benfika lagano slaviti na samom kraju.

Ipak, prvo je Rafael Martins pogodio u 85. minutu, možda je Svilar mogao i bolje da reaguje, a na kraju smo videli još jedan odbranjen penal našeg golmana.

Svilar je odbranio penal Taljou, odlično je pročitao šta će učiniti, nije dozvolio neizvesnost u poslednjim trenucima susreta.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter