Izvor:
07.11.2017 u 22:14
0

OGLASIO SE I MUSLIN: Otkrio da li će preuzeti reprezentaciju Bosne i Hercegovine!

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao je da ga niko još nije kontaktirao oko mogućeg preuzimanja selekcije Bosne i Hercegovine, ali da je spreman da razgovara ukoliko dođe do toga.

Iskreno, prvi put čujem, za sada me niko zvanično nije kontaktirao. Ukoliko dobijem poziv, obaviću razgovor. Ne mogu da kažem da li sam spreman preuzeti reprezentaciju BiH, kada ne znam šta mi se nudi, ne finansijski, već kakvi su planovi”, rekao je Muslin za portal "Sportsport.ba".

Član Izvršnog odbora FS BiH Mile Kovačević tokom gostovanja na SOS kanalu otkrio da je Muslin ozbiljan kandidat za selektora, pored Amara Osima.

Želimo Muslina na klupi BiH jer je pokazao da ume da odvede tim na veliko takmičenje – izjavio je Kovačević u emisiji "Total soker".

Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na Mundijal u Rusiju posle osam godina izostanka sa velikih takmičenja, ali je kasnije dobio otkaz zbog različitih pogleda na budućnost u odnosu na čelnike FSS.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter