Izvor:
09.11.2017 u 00:16
0

FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE: Posle dugog leta stigli u Kinu gde ih u petak čeka prijateljski meč!

Fudbalska reprezentacija Srbije, posle puta dugog skoro 24 sata, stigla je u kineski Gvangdžou gde su je dočekali navijači sa srpskim obeležjima.

Srpskim fudbalerima, koji su iz Beograda letom preko Dohe došli u Gvangdžou, ispred hotela gde će biti smešteni, navijači iz Kine tražili su autograme i da se fotografišu sa njima.

Večeras od 20 sati po lokalnom vremenu izabranici vršioca dužnosti selektora Mladena Krstajića odraditi prvi trening u Gvangžouu.

Prijateljska utakmica između selekcija Kine i Srbije igra se u petak, a četiri dana kasnije sastaju se Južna Koreja i Srbija u Busanu.

Izvor: Alo
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter