Izvor:
14.11.2017 u 16:01
0

Na pomolu nova transfer bomba: Ronaldo odbio da produži ugovor sa Realom!

Detonacija na "Santjago Bernabeu" stadionu, pravo niotkud! Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo odbio je novi ugovor sa Real Madridom i saopštio predsedniku kluba Florentinu Perezu da želi da do 30. juna napusti klub po "razumnoj ceni".

Prema informacijama španskih medija, Ronaldo nije nezadovoljan ponuđenim finansijskim detaljima, već je reč o – principu. Portugalac smatra da ga Real ne štiti dovoljno kada su u pitanju bile razne optužbe na njegov račun, pogotovo poslednja o utaji poreza, kao i da ne oseća da ga u Madridu dovoljno cene.

Zbog toga je Kristijano rešio da ode, a od predsednika Pereza je tražio da klub odredi razumnu cenu za transfer na leto, da se ne bi pravila od svega nepotrebna saga. Ali, prvi čovek Reala je tu ideju odbio.

Prema špekulacijama iz Španije, najrealnije je, ako Ronaldo ostane pri zahtevu, da se vrati u Mančester junajted.

informer.rs
Foto: Facebook/Cristiano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter