Izvor:
15.11.2017 u 17:40
0

Grizman dogodine u Barseloni za 100 miliona evra!

Barselona i madridski Atletiko napravili su načelan dogovor oko transfera na leto napadača Antoana Grizmana za 100 miliona evra na Nou Kamp.

Katalonski list Mundo Deportivo piše da su čelnici dva kluba postavili temelje sporazuma i da će po završetku sezone francuski golgeter obući dres Barselone.

Isti izvor je otišao i korak dalje navodeći da Grizmana čeka petogodišnji ugovor i da ga motiviše to što će igrati u napadu sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom.

Grizman je letos produžio ugovor sa Atletikom do 2022, uz podizanje klauzule sa 100 na 200 miliona evra ali samo za prošli prelazni rok, jer od jula 2018. godine ponovo iznosi 100 miliona.

Protiv transfera nema ništa ni Atletiko jer 26-godišnji fudbaler ove sezone ne igra na nivou kao prethodnih, postigao je samo tri gola, ali i pored toga ga žele Barselona i Mančester Junajted.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter