Izvor:
06.07.2016 u 01:22
0

PRIJATELJSKI MEČ NA PRIPREMAMA: Zvezde poražena od Pandurija!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su danas od rumunske ekipe Panduri sa 4:2 (1:1), u prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji.

Rumunski tim je na stadionu u Krškom slavio golovima Rodemisu Trifua u 4, Marijana Pleaske iz penala u 49. i Adelina Prcalabua u 69. i 86, dok su strelci za Zvezdu bili Aleksandar Katai u 43. i Aleksandar Luković u 58. minutu.

Trećeplasirani tim Rumunije naneo je prvi poraz Crvenoj zvezdi na priremama, odigrao taktički dobar meč i iskoristio sve svoje prilike koje su mu ukazale iz kontri.

Za crveno-bele u ovom meču debitovali su poslednja pojačanja Gelor Kanga i Džon Ruiz, obojica su mnogo hteli i pokušavali, posebno Kostarikanac koji je imao dva dobra šuta, ali nisu uspeli da pomognu ekipi da izbegne poraz.

Rumuni su bolje otvorili meč i rano poveli pogotkom Trifua kada je iskoristio dubinsku loptu i neometan4savladao golmana Damira Kahrimana. Fudbaleri Zvezde odmah posle toga preuzeli su inicijativu, napadali i stvarali šanse, a do izjednačenja su morali da čekaju sve do finiša prvog dela igre kada je Katai nanizao nekoliko igrača protivničkog tima i pogodio sam ugao gola.

Drugi deo meča protekao je slično kao i početak pošto su Panduri opet poveli jer je Pleaska realizovao penal koji je napravio Luković.

Temperamentni Luis Ibanjez u 55. minutu dobio je crveni karton, sa pravom zamene, jer je prigovorio sudiji posle odluke da ne dosudi penal za njegov tim. Luković je postigao lep gol iz slobodnog udarca, ali su Rumuni iz dva kontranapada postigli dva gola i ostvarili trijumf.

U istom terminu rezervisti Crvene zvezde savladali su slovenačkog prvoligaša Krško sa 5:1 u Terme Čatežu. Za Zvezdu je tri puta pogodio Petar Orlandić, a po jednom David Babunski i Dejan Joveljić.

Crveno-beli do kraja priprema u Sloveniji odigraće još jedan meč, u petak protiv Radomlja.

Protiv Pandura igrali su: Kahriman, Cvetković, Fibel, Al. Luković, Fibel, Ibanjez (Ristić od 56), Donald, Avramovski (Poletanović od 45), Kanga, Katai, Srnić (Ruiz od 69), Vijeira (Sikimić od 64).

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/PancevoMOJKraj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter