Izvor:
21.11.2017 u 20:27
0

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED UTAKMICU SEZONE: Radonjić na pregledima – stopalo je problem!

Pobeda u Kelnu izvojevana je bez Vujadina Savića, drugovima u Londonu nije mogao da pomogne standardni levi bek Milan Rodića.

Činilo se da će će Vladan Milojević za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji kluba imati na raspolaganju kompletan kadar, ali… Nova nevolja zadesila je stručni štab Crvene zvezde pred evropsku bitku. I to baš velika nevolja.

Za meč protiv BATE Borisova krajnje je neizvestan novopečani reprezentativac Srbije i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovoj sezoni Nemanja Radonjić. On je juče zbog bolova u stopalu ranije napustio trening, a situacija ni danas nije bolja.

Zbog bolova u stopalu Radonjić je otišao na specijalističke preglede, a od ishoda zavisiće hoće li se naći u avionu za Belorusiju. Prema pojedinim informacijama brzonogi krilni fudbaler povredio se u poslednjem prvenstvenom kolu protiv Rada. Tada zbog iscrpljujućeg puta u Kinu i Južnu Koreju nije bio u startnoj postavi, ali je šansu dobio u 60.minutu.

Radonjić je projektovan kao jedan od glavnih aduta za dvoboj u Belorusiji. Tim pre što je domaćinu potrebna pobeda i što će sasvim sigurno ostavljati prostor za brze kontra napade Crvenoj zvezdi. A to je Radonjićeva specijalnost.

Čak i ako rezultati na pregledima budu dobri pitanje je u kojoj će meri Milojević moći da računa na Radonjića. Posebno, jer rođeni Nišlija nije trenirao dva dana.

Poslednja dešavanja oko Radonjića mogla bi da širom otvore vrata prve postave u poslednjem vreme ubitačnom Aleksandru Pešiću, ili specijalcu za evropske mečeve Nemanji Miliću.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter