Izvor:
22.11.2017 u 15:54
0

Najteži motivacioni govor: „Momci, bolujem od raka prostate“!

Ekipa Sevilje na spektakularan način izbegla je poraz od Liverpula u Ligi šampiona, golom u poslednjim trenucima susreta.

Andalužani su posle samo pola časa igre gubili 3:0 od gostiju iz Engleske, ali je Gvido Pisaro u trećem minutu sudijske nadoknade uspeo da kompletira sjajno drugo poluvreme svog tima za delirijum na krcatom Ramon Sančes Pishuanu.

Ipak, ono što je Sevilju pokrenulo na poluvremenu nema nikakve veze sa fudbalom, i važnije je od bilo kakvog meča, pošto je trener domaćih Eduardo Beriso u pauzi svojim igračima saopštio da ima rak prostate.

Pisaro je odmah posle postignutog pogotka otrčao ka klupi u zagrljaj svom treneru, što nije ništa čudno, isto su učinili i njegovi saigrači, da bi cela priča na kraju dobila totalno drugo značenje.

Očekuje se da čelnici kluba tokom dana izađu sa zvaničnim informacijama, dok je Giljem Balage, jedan od najboljih španskih fudbalskih novinara, uputio reči podrške Berisu.

"Eduardo Beriso, trener Sevilje, boluje od raka prostate. Njegova najveća utakmica počinje sada", napisao je Giljem na Tviteru.

Na svu sreću, zloćudna bolest otkrivena je u ranoj fazi i, prema prvim prognozama, očekuje se da će se Eduardo u potpunosti oporaviti.

"On je najvažniji, važniji od svih nas. Na pravom je putu i mi smo s njim do apsolutnog kraja", rekao je kapiten domaćih Ever Banega.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter