Izvor:
23.11.2017 u 00:49
0

MILOJEVIĆ PRED MEČ SEZONE: Igramo svoju igru i kalkulacije nas ne zanimaju!

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, pred meč sezone crveno-belih sa BATE-om u Borisovu, kaže da sitnice mogu da odluče pobednika, te da od svojih pulena traži samo maksimalnu koncentraciju i da veruju u sebe.

– Sad svi pričaju o kalkulacijama, ali ne razmišljamo u tom pravcu. Od početka godine, odnosno otkad smo zajedno, svaku utakmicu smo išli na pobedu. Tako ćemo ići i u četvrtak. Uostalom, imamo još dve utakmice, pa ćemo da vidimo šta smo uradilikazao je trener Zvezde Vladan Milojević.

Zbog povrede Nemanja Radonjić neće moći da pomogne saigračima u Borisovu.

– Mnogo puta smo na sastancima pričali – imam dobre fudbalere na svim pozicijama i ono zbog čega sam izuzetno tužan je povreda Nemanje. I uvek sam tužan kad se neki igrač povredi. Ali reći ću frazu – koga nema bez njega se može. Ja sam inače do početka utakmice u dilemi oko sastava. Nemanji želim da se što pre vrati i bude sa ekipom. Možda bude promena u napadu, možda i ne bude – zagonetan je bio Milojević.

Trener crveno-zvezde nahvalio je beloruskog rivala.

– Gostujemo ekipi koja je dobra. Već smo pričali kada su bili u Beogradu. BATE je godinama prvak države, ima iskusnu ekipu. Znači im da budu učeanici ili Lige šampiona ili Lige Evrope. Mi smo se pojavili posle dosta godina. Ponosan sam, jer smo u ovako jakoj grupi. Znali smo da je Arsenal favorit, a ove tri ekipe su se borile za drugo mesto. Mi ćemo da učinimo sve kao i dosad da odigramo najbolje što možemo.

Trener Zvezde kaže da je Ivanić ključni igrač beloruske ekipe i poručuje da je BATE u prednosti, jer igra na svom terenu.

– Utakmica koju je BATE odigrao u Kelnu ne oslikava stvarnu snagu, jer BATE je vodio. Takođe pri rezultatu 2:2 imao je šansu da povede i poraz je splet okolnosti. Imaju svoj stil, način igre i u prednosti su, jer su domaćini. Ivanić im je ključni igrač, ali BATE ima dosta dobrih igrača. Imaju iskustvo igranja ovakvih utakmica i kolektivni duh.

Na pitanje šta bi moglo da odluči utakmicu u Borisovu, Milojević je rekao:

– Nisam ja vidovnjak da znam šta će biti presudno. Na današnjem nivou fudbala sitnice mogu da odluče. Zbog toga od igrača tražim maksimalnu koncentraciju. Jedan detalj, aut, nepažnja…i poraženi ste. Nismo ništa obećavali kad smo pošli, nećemo ni danas.

Nije počela zima, a Zvezdi bi već u četvrtak moglo da bude proleće.

– Igrači imaju dosta samopouzdanja, moraju samo da izađu i igraju kako znaju. Tu smo da vidimo gde smo. Moraju moji igrači da se opuste i veruju u sebe – jasan je šef stručnog štaba crveno-belih.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter