Izvor:
26.11.2017 u 04:22
0

Zagonetni Iliev o povratku Aleksandra Mitrovića u Partizan: Sve je moguće!

Partizanova kalendarska godina nikad nije bila bolja: osvojena je "dupla kruna" i obezbeđeno "proleće" u Evropi, ali sa novim uspesima, rastu i apetiti…

Spremni su planovi u Humskoj za prelazni rok, sportski direktor Ivica Iliev je do sada pokazao izuzetan njuh za pojačanja, mada ovo koje bi moglo da se desi u januarskom pelaznom roku po zvučnosti bi nadjačalo sve ostale.

Aleksandar Mitrović!

Večernje novosti pišu da su čelnici Partizana kontaktirali napadača Njukasla i reprezentacija Srbije sa samo jednom namerom: da ga vrate u Humsku!

Neće to biti lak zadatak, ali realne osnove postoje. Mitrović nema minutažu kod Rafe Beniteza u Njukaslu, Španac maksimalno ignoriše napadača i ne vidi ga u planovima za budućnost, što je prvi i osnovni uslov da Mitrović porazmisli o promeni sredine.

Pitanje je samo da li Partizan može da isparira eventualnoj jačoj ponudi koji Mitrović realno može da dobije u Evropi.

U Humskoj veruju da mogu da izvedu još jedan transfer podvig.

U Partizanu je sve moguće – kratko nam je, u sms prepisci, odgovorio Sportski direktor Ivica Iliev na pitanje o povratku Mitrovića u klub u kojem se afirmisao.

Crno-beli su ove sezone pokazali da su sposobni da kreiraju prava mala čuda i na terenu i van njega, pa povratak Mitrovića, čak i kad je iz tako jake lige, ne deluje previše fantazmagorično.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter