Izvor:
26.11.2017 u 14:35
0

NENAD LALATOVIĆ: Ako odigramo dobro „bićemo heroji“!

Čukarički pored Crvene zvezde i Partizana igra najlepši fudbal u poslednjih sedam kola Superlige smatra trener ekipe sa Banovog brda Nenad Lalatović i kaže da će njegov tim imati šta da pokaže u susretu protiv lidera Superlige.

– Sigurno da nemamo šta da izgubimo. Igramo protiv u ovom trenutku najbolje ekipe. Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim, na svim pozicijama imaju igrače koji mogu da reše utakmicu. Međutim, imamo i mi šta da pokažemo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, a to je za nas sve sem poraza. Atmosfera je dobra, imamo i dobar niz odnosno 12 utakmica bez poraza. Očekujem pun stadion – rekao je Lalatović.

Čukarički u nedelju od 15 časova dočekuje Zvezdu u 18. kolu Superlige. Lalatović je dodao da cela Srbija očekuje da pobede crveno-beli, ali da se i njima može desiti loš dan.

– Rekao sam mojim momcima da nemaju šta da izgube. Cela Srbija očekuje pobedu Zvezde, svi očekuju da mi izgubimo. Zato ako odigramo dobro i napravimo rezultat, rekao sam im "bićete heroji". Mogu slobodno to da kažem – naveo je Lalatović.

Čukarički je šesti na tabeli sa 31 bodom, a Zvezda prva sa 15 više.

Karte za utakmicu mogu da se kupe i u nedelju od 10 časova do početka utakmice na blagajni stadiona Čukaričkog po ceni od 400 dinara za istok i 500 za zapadnu tribinu.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/Nenad Lalatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter