Izvor:
26.11.2017 u 18:26
0

DERBI 18. KOLA JELEN SUPER LIGE: Na Banovom Brdu snage će odmeriti Čukarički i Crvena Zvezda!

Derbi 18. kola Superlige igraće se danas na Banovom brdu, gde će se sudariti Čukarički i Crvena zvezda.

Oba tima u odličnoj formi dočekuju utakmicu: Čukarički ima tri uzastopne pobede, a na osam poslednjih mečeva ne zna za poraz, dok je Zvezda lider Superlige sa 15 pobeda u dosadašnjih 17 kola.

"Brđani" se nadaju da će uhvatiti crveno-bele na umoru, koji su se istrošili u četvrtak na evropskoj sceni, na utakmici protiv BATE Borisova, dok se vodeći tim lide nada u nastavak serije, jer ima tri uzastopne pobede na Banovom brdu i to uz kišu golova: 4.1, 4:3 i 7:2!

Zanimljivost ovog duela je da će obojica trenera udariti na "svoje"! Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević je nekoliko sezona vodio Čukarički, kojem je doneo jedini trofej u istoriji, Kup Srbije, dok je Nenad Lalatović bio dugogodišnji prvotimac, a onda i šef struke crveno-belih sa "Marakane".

Prvi duel Zvezde i Čukaričkog ove sezone na stadionu crveno-belih dobio je lider sa 3:0 golovima Pešića (dva) i Stojkovića.

Izvor: Informer
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter