Izvor:
29.11.2017 u 17:09
0

UDARAC ZA PARTIZAN! Crno-beli ostali bez najboljeg, Janković neizvestan za derbi!

Marko Janković, krilni vezista Partizana, moraće po svemu sudeći na pauzu od nekoliko nedelja zbog povrede, pa će propustiti finiš jesenjeg dela šampionata i duel sa Dinamom u Ligi Evrope.

Janković se povredio na utakmici 18. kola Superlige protiv Spartaka kada je početkom drugog poluvremena dobio udarac laktom u kuk.

Janković je zadobio parcijalnu rupturu mišića trbušnog zida. U pitanju je specifična povreda, nalik onoj koju je pre nekoliko godina doživeo Lazar Marković igrajući za Partizan. Marko sigurno neće biti na raspolaganju za današnji susret sa Voždovcem, kao ni za nedeljni derbi za Vojvodinom, a neće putovati ni u Kijev, na gostovanje Dinamu. Povreda zahteva nekoliko sedmica pauze. Prepisana mu je terapija plazmom, videćemo da li možemo da ga osposobimo za sam finiš kalendarske godine – rekao je za Mozzartsport doktor Partizana Ilija Rosić.

To znači da od preostalih pet utakmica crno-belih do odlaska na zimsku pauzu Marko Janković sigurno neće igrati prve tri, a u opasnosti je da propusti i poslednje dve: gostovanje Napretku (10. decembra) i večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj 1 (13. decembra).

Povoljna vest za crno-bele je da će za duel narednog kola, protiv Vojvodine, u stroj da se vrati zamenik kapitena Miroslav Vulićević, kao i da se mladi napadač Đorđe Jovanović vratio iz Minhena, gde je uspešno podvrgnut operaciji prepona.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter