Izvor:
30.11.2017 u 16:23
0

Smena generacije: Svilar „oterao“ Brazilca iz Benfike!

Brazilski golman Žulio Sezar sporazumno je raskinuo ugovor sa Benfikom, potvrdio je šampion Portugala.

Ovaj 38-godišnji čuvar mreže blizu je odluke čak i da završi uspešnu karijeru, protkanu brojnim trofejima, pre svega sa Interom sa kojim je osvojio istorijsku "tripletu" 2010. godine.

Ove sezone branio je na samo četiri meča za lisabonskog velikana, jer su prednost imali mladi golmani Bruno Varela i Srbin Mile Svilar.

Tri godine je bio član Benfike od dolaska iz Kvins Park Rendžersa, a prethodno je sa velikim uspehom čak sedam godina branio za Inter i osvojio pet titula Serije A i Ligu šampiona.

Bivši golman Flamenga 87 puta branio je za selekciju Brazila i bio deo tima koji je osvojio Kopa Ameriku i dva Kupa konferederacija.

b92.net
Foto: slbenfica.pt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter