Izvor:
30.11.2017 u 20:16
0

ZABRANJENO ODAVANJE POČASTI PRALJKU: Hrvatski fudbalski savez zabranio Hajduku i Osijeku minut ćutanja!

Hrvatski fudbalski klubovi Hajduk iz Splita i Osijek odustali su od minuta ćutanja za bivšeg hrvatskog generala Slobodana Praljka zbog straha od moguće kazne UEFA.. Hajduk i Osijek su se dogovorili da pre jučerašnjeg međusobnog meča odaju počast čoveku koji je izvršio samoubistvo u Hagu, ali je takav potez zaustavio Hrvatski fudbalski savez (HNS).

U protokolu je već bilo zapisano da će se održati minut ćutanja, a onda je delegat Zoran Pandža stopirao takvu odluku iz straha od reakcije UEFA jer stalno kažnjava političke poruke. Zato su navijači sa tribina iskazali podršku generalu koji je u sudnici popio otrov jer je osuđen za ratne zločine u Bosni i Hercegovini.

Hajduk je pobedio Osijek 3:1 i prošao u polufinale Kupa Hrvatske.

Izbor: Kurir
Foto:Twitter/RTS_Sport‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter