Izvor:
01.12.2017 u 00:31
0

KO NAS ČEKA U GRUPI: Delegacija Srbije stigla u Moskovu!

Sa nestrpljenjem se iščekuje početak žreba u prestonici Rusije.

Oči svih ljubitelja fudbala biće 1. decembra, u 16 časova po srenjeevropskom vremenu, uprte ka žrebu za grupe za predstojeći Mundijal koji se održava u Rusiji.​​​​

Neizvesnost, nada i očekivanje vlada i među navijačima Srbije koji sa nestrpljenjem očekuju da saznaju imena rivala sa kojima će naša reprezentacija odmeriti snage.

U Moskvu je stigla i delegacija fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem i v.d. selektora Mladenom Krstajićem.

Mnoga velika fudbalska imena će se naći na ceremonija žrebanja, a program će voditi Gari Lineker, dok će se u ulozi asistenata naći Dijego Maradona, Loran Blan, Kafu, Fabio Kanavaro, Dijego Forlan, Karles Pujol,Gordon Benks i Nikita Simonjan.

Vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić izneo je prve utiske iz Moskve.

– Ovde se oseća atmosfera Mundijala i zaista je sve teško opisati ako niste na licu mesta. Došle su delegacije učesnika i oseća se pozitivna tenzija pred sutrašnji žreb. Biti deo ove priče je veliko zadovoljstvo i privilegija – kaže Krstajić.

Kalkulacije, želje, simulacije žreba, sve je to deo protokola u iščekivanju konačnog odgovora na pitanje – ko nas čeka u grupi?

– Da, svi pričaju o tome, izašao sam i ja u susret onima koje su me to pitali, naravno više iz razloga da zadovoljim znatiželju jer će žreb na kraju dati odgovor. Voleo bih, dakle, da budemo u grupi sa Rusijom, bratske smo zemlje, imali bi dobru atmosferu. A da izdvajam neke druge selekcije, pa svi znamo ko je svetska klasa i zbilja je nezahvalno da sada biram koja bi nam manje ili više reprezentacija odgovarala. Biće ono što nam je suđeno, kao i svima, žreb je isti za sve. Naravno, bilo bi dobro da imamo za rivale selekcije sa kojima možemo da igramo, u smislu da napravimo što bolji rezultat – rekao je v.d. selektora.

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/fifaworldcup

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter