Izvor:
01.12.2017 u 13:59
0

MARAKANA ĆE DA GORI: Rasprodate karte za meč sa Kelnom!

Tapkaroši očekuju da će ulaznice na dan utakmice poslednjeg kola Lige Evrope, u četvrtak, 7. decembra, dostići cenu od 100 evra

Crvena zvezda je rasprodala karte za utakmicu protiv Kelna!

To znači da će na odlučujućoj utakmici za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, koja je na programu u četvrtak, 7. decembra, na stadionu „Rajko Mitić“ biti više od 50.000 ljudi. Sve karte prodate su kao deo paketa još pred utakmicu sa Arsenalom, tako da pojedinačnih karata neće biti u slobodnoj prodaji.

Protiv Arsenala na popularnoj Marakani nije bilo slobodnog mesta, a tako će biti i u poslednjem, šestom kolu Lige Evrope. Karte ne mogu da se kupe preko interneta niti će blagajne raditi na dan utakmice, a prema saznanjima našeg lista, tapkaroši se nadaju da će to vredno parče papira koštati na dan utakmice i 100 evra.

Trener Vladan Milojević i fudbaleri Crvene zvezde svesni su da ih protiv Kelna čeka utakmica sezone. U slučaju trijumfa to bi bio najveći uspeh crveno-belih još od 1992, jer bi prvi put posle 25 godina dočekali proleće u Evropi. Sa druge strane, ni finansijski aspekt cele priče nije zanemarljiv, pošto bi Crvena zvezda po najboljem scenariju mogla da zaradi 1.160.000 ili 1.040.000 evra. U prevodu, 500.000 za prolaz dalje, 300.000 za drugo mesto u grupi i 360.000 za pobedu nad Kelnom. U slučaju remija s Nemcima zaradili bi 120.000 evra.

Narednog četvrtka u Beogradu će biti pravi praznik fudbala, jer u glavni grad Srbije dolazak su najavili navijači Crvene zvezde iz svih krajeva zemlje, Republike Srpske, Makedonije, Slovenije, Hrvatske. To će biti još jedna prilika za marketing Zvezde, pošto su na utakmici protiv Arsenala zaradili 50.000 evra od prodaje navijačkih rekvizita.

Kazna od UEFA

NAVIJAČI KELNA NE DOLAZE U BEOGRAD

UEFA je, posle incidenata koje su huligani Kelna napravili u prvom kolu pre meča sa Arsenalom u Londonu, zabranila nemačkom klubu da prodaje ulaznice svojim navijačima za gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Keln je zbog incidenata u Engleskoj platio 60.000 evra UEFA i morao je da nadoknadi štetu na stadionu koju su izazvali njegovi navijači. Pre te kazne, čak 13.000 navijača Kelna trebovalo je preko interneta karte za utakmicu protiv Crvene zvezde.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter