Izvor:
01.12.2017 u 17:23
0

DERBI U BEOGRADU: Partizan protiv Vojvodine, Zvezda gostuje Bačkoj!

Utakmicama 20. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a Crvena zvezda gostuje Bačkoj, dok će Partizan dočekati Vojvodinu.

Kolo će sutra od 13.00 otvoriti fudbaleri Bačke i Zvezde. Taj meč je ujedno i jedini na programu u subotu. Ekipa iz Bačke Palanke je u prethodna dva kola upisala pobedu protiv Vojvodine i remi sa Napretkom i u dobrom raspoloženju dočekuje lidera šampionata.

Na drugoj strani, crveno-beli će pokušati da nastave niz od osam uzastopnih pobeda, da zadrže prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan, ali i da u dobroj atmosferi dočekaju odlučujući meč protiv Kelna u Ligi Evropa. Zvezda je prva na tabeli sa 52 boda, dok je Bačka na 13. poziciji sa 17. Drugoplasirani Partizan će u nedelju od 15.00 na stadionu u Humskoj dočekati uzdrmanu Vojvodinu.

Šampion Srbije je, posle remija sa Spartakom, pobedio Voždovac i svakako će želeti da upiše 15. pobedu u domaćem šampionatu i tako napravi lepu uvertiru za meč protiv Dinama u Kijevu u kojem će se boriti za prvo mesto u Grupi B Lige Evropa.

Vojvodina utakmicu sa Partizanom dočekuje u potpuno drugačijem raspoloženju. Novosadska ekipa je bez pobede u četiri kola, upisala je tri poraza i jedan remi, a poslednji poraz od Borca doveo je i do smene trenera Vladimira Buača. Na klupi Vojvodine u Humskoj će biti dosadašnji pomoćni trener Zoran Vasiljević. Partizan je drugi na tabeli sa 46 bodova, dok je Vojvodina šesta sa 31.

Trećeplasirani Spartak iz Subotice gostuje Mačvi u Šapcu u nedelju od 13.00, a u tom terminu igraju još i Borac – Napredak i Javor – Voždovac.

Pored Partizana i Vojvodine, od 15.00 na teren će i fudbaleri Rada i Radničkog iz Niša, dok će kolo od 17.00 zatvoriti Čukarički i Zemuna, odnosno Radnik i Mladost.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/RTS_Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter