Izvor:
04.12.2017 u 16:55
0

NEMA DALJE SARADNJE: Mihajlović odlazi iz Torina!

Srpski trener Siniša Mihajlović napustiće Torino na kraju sezone kada mu istekne ugovor. Mihajloviću uprava kluba neće ponuditi novu saradnju koja bi mogla da se produži samo u slučaju aktiviranja klauzule, odnosno da Torino izbori mesto u Ligi Evrope što je u ovom trenutku teška misija.

Torino je ostvario samo dve pobede u poslednjih 11 mečeva i nalazi se na 11. mestu na tabeli italijanskog prvenstva, daleko od pozicije za izlazak u Evropu koju je i Mihajlović postavio kao cilj od dolaska među "bikove". Zato je sportski direktor Ðanluka Petraki već kontaktirao potencijalne zamene, a jedna od njih je trener Atalante Ðanpjero Gasperini.

Njih dvojica su obavili dug razgovor i postoji zainteresovanost obe strane da se sklopi dogovor.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter