Izvor:
06.12.2017 u 14:40
0

EVROPO, TU SMO: Zvezdo, čekaš ovo 25 godina!

Naš najtrofejniji fudbalski klub u prilici da posle 26 godina dočeka proleće u Evropi, a ovaj podatak nedavno je frapirao i Mičela Donalda, koji obećava izginuće ekipe protiv Kelna

Crvena zvezda sutra protiv Kelna igra jednu od najznačajnijih utakmica u istoriji kluba!

Ulog je ogroman: proleće u Evropi, koje nekadašnji šampion Starog kontinenta i sveta nije igrao od 1992. Punih 26 godina navijači Crvene zvezde čekaju podvig koji je u rukama nove generacije predvođene trenerom Vladanom Milojevićem i njegovim pulenima. Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Borjan, Gejlor Kanga, Ričmond Boaći i ostali žele da se upišu u istoriju kluba pobedom nad Kelnom. Na stranu milioni koje će klub dobiti od UEFA za plasman među 32 najbolja kluba Evrope, sportski rezultat je ono što žele navijači koji će u četvrtak napuniti popularnu Marakanu.

– Mnogo važna utakmica za nas. Dobro znam da ovaj veliki klub čeka 26 godina na proleće u Evropi. Velika utakmica za sve nas. Pritiska nema, jer znamo šta nam je činiti. Pokušavam da na utakmicu sa Kelnom gledam na kao svaku drugu, odnosno da pobedimo. Iza nas je jedna loša utakmica u prvenstvu i ovo je dobra prilika da se iskupimo. Motivacija nam neće nedostajati, želimo pobedu, imaćemo podršku navijača, pun stadion. Štaviše – rekao je Mičel Donald i dodao:

– Gledao sam i vremensku prognozu. Neće biti snega, biće lepo vreme. Keln ima dobar tim, bez obzira na loše rezultate u Bundesligi. Nećemo igrati na remi, već na pobedu, i to od samog početka. Uopšte nije važno hoćemo li igrati lepo ili ružno, samo da pobedimo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter