Izvor:
07.12.2017 u 16:14
0

Savićević veruje u uspeh crveno-velih: Šteta za Radonjića, ali Zvezda može do proleća u Evropi!

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević veruje da crveno-beli mogu da prezime u Evropi, ali žali što u timu neće biti Nemanje Radonjića.

– Mnogo mi se sviđa kako igra taj momak, šteta što neće biti u timu. Crveno-beli su, koliko vidim, pogodili sa strancima. Boaći u napadu, Kanga u ofanzivi i pogotovo Donald u srednjem redu. Pokazali su bezbroj puta ove sezone da zaslužuju crveno-beli dres. Pažnju mi je više puta, a ispratio sam sve Zvezdine utakmice u Evropi, skrenuo i Slavoljub Srnić- rekao je Savićević za Žurnal.

Čuveni Genije žali što zbog poslovnih sastanaka u Švajcarskoj neće moći da prisustvuje večerašnjem spektaklu na stadionu Rajko Mitić, ali veruje u prolaz najtrofejnijeg srpskog kluba.

Dobro je što crveno-beli gospodare sopstvenom sudbinom. Sviđa mi se kakav je tim napravio Vladan Milojević. Uigran, odlično fizički pripremljen. E sad, u ovoj situaciji očekujem da Nemci zapucaju iz sveg oružja. Ne bih voleo da moji zvezdaši, najpre, razmišljaju o odbrani svog gola. Nemci su spremni da gaze, na Zvezdinoj struci je da odgovori kako misli da je najbolje“.

Na kraju je Savićević imao i savet za Milojevića.

– Mudra i poziciona partija bi mogla da bude zvezdaški bingo. Da sačekaju i budu spremni da iskoriste i najmanju šansu. Imaju crveno-beli snage za to“, dodao je Dejo.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić počinje od 21.05, a crveno-bele pobeda sigurno vodi u 1/16 finala Lige Evrope, a mogao bi i nerešen rezultat, ukoliko Arsenal ostane neporažen u Londonu.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter