Izvor:
09.12.2017 u 16:54
0

Murinjo očajnički želi Sergeja: „Dovedite mi Srbina“!

Evropski fudbalski giganti utrkuju se ko će pre do igrača Lacija i reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića, a Mančester junajted se poslužio posebnim trikom

Kako prenose engleski mediji, Žoze Murinjo je navodno pokušao da iskoristi uticaj jednog od najboljih fudbalskih menadžera na svetu Žorža Mendeša kako bi doveo Srbina na "Old Traford".

Žorž Mendeš, agent Kristijana Ronalda, ima odlične poslovne odnose sa prvim čovekom nebeskoplavih Klaudijom Lotitom, pa ne čudo što mu se za pomoć obradio Žoze Murinjo.

Međutim, Mateja Kežman, agent srpskog fudbaleta, poručio je Italijanima od od toga nema ništa.

– Jedina osoba koja može da radi i pregovara u ime Milinković-Savića sam samo ja – kazao je Kežman za Tutomerkato.

Nekadašnji napadač poručio da Sergej nije na prodaju.

– Sve što čitam u medijima je pogrešno iz više razloga i stavlja Lacio u nepotreban pritisak, što može negativno da se odrazi na savršenu atmosferu u svlačionici. Sergej i Lacio imaju zajedno fenomenalnu sezonu i to treba da se poštuje. Da li smo dobili ponudu od Junajteda? Kao što sam milion puta rekao, Sergej trenutno nije na prodaju ni po koju cenu. Ovo je apsolutno pogrešan trenutak da se priča o njegovom transferu – zaključio je Kežman.

informer.rs
Foto: wikipedia- Ivan Jakuškin/soccer.ru, Instagram/sergej___21

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter