Izvor:
12.12.2017 u 23:10
0

KIM DŽONG-UN VOLI KLUB KOJI IMA BLISKE VEZE SA SRBIMA: Nikada nećete pogoditi za koji tim navija severnokorejski lider!

Vladimir Putin navija za Zenit iz Sankt Peterburga. Angela Merkel je fan Borusije iz Dortmunda, a Emanuel Makron kao bivši igrač naravno da navija za Amijen. I lider Severne Koreje Kim Džong-Un navija za jedan veliki klub iz Evrope.

Iz vremena kada je živeo u Bernu često je odlazio na utakmice tog kluba.

Ne, nisu u pitanju Barselona, Real, Bajern, možda neki engleski klub. Nije ni Milan. U pitanju je Inter iz Milana.

– Kim Džon-Un voli fudbal. Njegovi bliski prijatelji pričaju da navija za Inter. Čak je, dok je bio mlađi, dolazio na utakmice koje je klub igrao u Milanu pošto je živeo u Bernu, pa mu nije bilo daleko. Najviše je voleo da gleda utakmice koje je Inter igrao protiv gradskog rivala Milana – otkrio je italijanski političar Antonio Raci.

Inter je u bliskoj prošlosti imao bliske veze sa srpskim fudbalom. Njegov dres nosili su Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, Nemanja Vidić, Zdravko Kuzmanović… Dejan Stanković i Siniša Mihajlović su jedno vreme bili i pomoćni treneri u Interu.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Dušan Stanković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter