Izvor:
13.12.2017 u 01:16
0

GODINA NA IZMAKU: Ostaće upamćena kao istorijska za srpski fudbal!

Godina na izmaku ostaće upamćena kao istorijska za srpski fudbal.

Nacionalna selekcija naše zemlje plasirala se na Svetsko prvenstvo u Rusiji, prekinuvši osmogodišnji post neigranja na velikim takmičenjima, mlađe selekcije 'Orlova' takođe sjajno guraju ka završnim turnirima, dok su Crvena zvezda i Partizan polusezonu zaokružili prolaskom u nokaut fazu Lige Evrope.

Ipak, i pored činjenice da ćemo po prvi put u istoriji imati dva predstavnika tokom evropskog proleća, odnosno da će reprezentacija igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom – malo toga promenilo se na fudbalskim terenima širom Srbije. Praktično ništa.

I dalje više čitamo saopštenja nego što gledamo kvalitetne mečeve, uslovi na stadionima još uvek su veoma loši, da ne kažemo 'kriminalni'. Jer, jedan snežni talas dovoljan je da parališe dobar deo superligaša, a jedna sudijska odluka da fudbal završi u petom planu, pa i ne čudi da ogroman uspeh na više nivoa nije doneo ni onaj, valjda, najočigledniji, boljitak – povratak navijača na tribine.

Izvor: B92
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter