Izvor:
13.12.2017 u 22:29
0

„CIRKUZANTSKI POTEZ“: Navijači Partizana ogorčeni, traže ostavku Vuletića zbog valjanja u snegu!

Navijači Partizana sa Kosmeta zatražili su ostavku Vladimira Vuletića, potpredsednika kluba, zbog snimka valjanja u snegu koji se pojavio na internetu.

Crno-beli će ugostiti večitog rivala u Humskoj od 18 časova u 156. prvenstvenom derbiju, a razlika je trenutno devet bodova, koliko lider Zvezda beži Partizanu.

Uoči derbija, internetom je počeo da kruži Vuletićev snimak na kome je go do pojasa i peva pre nego što se baci u sneg, što možete videti klikom – OVDE. "Grobari" su bili posebno ogorčeni…

"Zgražavajući se od nepristojnog, dečjeg i cirkuzantskog ponašanja potpredsednika FK Partizana Vladimira Vuletića, i ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema FK Partizanu kada FK Partizan postiže sjajne rezlutet na evro-sceni, zahtevamo kao moralni čin hitnu neopozivu ostavku Vladimira Vuletića na mesto potpredsednika.

Naš voljeni klub trenutno beleži blistave evropske uspehe i vraća se na put stare slave, u skladu sa tim od crno-bele armije se očekuje da se svaki njen vojnik ponaša savesno i odgovorno. Međutim, potpredsednik FK Partizana Vladimira Vuletića je cirkuzantskim ponašanjem pokazao da nije dosledan da predstavlja naš voljeni klub. Ovim štitimo sav crno-beli svet i našu crno-belu familiju, sa željom da naš voljeni klub bude ponos svih nas u crno-belom", navodi se u saopštenju navijača Partizana sa Kosmeta.

Blic
Foto: Facebook/Vladimir Vuletic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter