Izvor:
14.12.2017 u 23:55
0

OTKRIVAMO KO SU HRVATI MASAKRIRANI U TUČI GROBARA: Splićanima razbijene glave, polomljeni nosevi i zubi, isečene uši… (FOTO)

Hrvatski državljani koji su učestvovali u neredima na stadionu u Humskoj, tokom 156. večitog derbija, doživeli su teške telesne povrede.

Na VMA u Beogradu hospitalizovan je Splićanin Ante Firić, koji ima tešku kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozbiljnu povredu šake.

Hrvatski mediji prenose da je među povređenim navijačima i Damir Tovarović, nekadašnji šampion u kik-boksu. Navodno on je na stadionu u Humskoj bukvalno masakriran. Teško su mu povređeni uvo i nos, izbijeni su mu zubi…

Ante Firić postao je poznat hrvatskoj javnosti pošto je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio deo grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja. Među povređenim hrvatskim državljanima je i Damir Tovarović, nekadašnji državni šampion u kik-boksu.

Zanimljivo, ni Firić ni Tovarović, kao ni ostali Hrvati koji su učestvovali u neredima nisu deo hrvatske navijačke scene.

Kurir
Foto: Facebook/Južna Strana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter