Izvor:
15.12.2017 u 21:53
0

Inter ne zaboravlja Stankovića: Duša i srce velikog tima!

Italijanski fudbalski klub Inter u sklopu jubileja 110. rođendana na zvaničnom sajtu objavio je serijal tekstova o legendama koji su obeležili istoriju "neroazura" među kojima je i Dejan Stanković.

Pod naslovom "Duša i srece" podseća se na devet sezona koliko je "Drago (Zmaj)", kako su ga zvali navijači Intera, proveo u klubu i na nekoliko nezaboravnih detalja poput momenta kad nije gledao penal Marka Materacija za titulu protiv Sijene, golova Milanu (iz kornera), Juventusu, Šalkeu i Ðenovi sa pola terena, sve do finala Lige šampiona i osvajanja titule prvaka Evrope 2010. godine protiv bajerna u Madridu.

"Imao sam čast da nosim ove boje i one će zauvek ostati na moj koži. To je nešto što nam niko nikad neće moći da oduzme", izjavio je Stanković.

On je u Inter stigao u januaru 2004. godine, odigrao je 326 utakmica, postigao 42 gola i osvojio 15 trofeja.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter