Izvor:
15.12.2017 u 22:43
0

TOTALNI HAOS: Pogledajte divljanje navijača Flamenga, razrušili pola Rio de Žaneira! (VIDEO)

Fudbaleri brazilskog Flamenga nisu uspeli da osvoje trofej u Kopa Sudamerikana, ali su se njihovi navijači "proslavili" praveći haos pre, za vreme, a naročito posle meča na ulicama Rio de Žaneira.

Flamengo je u revanšu finala manje važnog klupskog takmičenja Južne Amerike na "Marakani" remizirao sa Independijenteom (1:1), pa je pehar pripao Argentincima, koji su u prvom meču pobedili 2:1.

Pristalice Flamenga su prve incidente napravili uoči utakmice kada su pokušali, a većina i uspela, da na tribine uđu sa falsifikovanim ulaznicama.

Međutim, to je bilo ništa naspram onoga što se desilo posle finala.

Huligani su divljali po gradu, lomili sve pred sobom, pljačkali, tukli se…

Flamengo je izdao zvanično saopštenje kojim se ograđuje od takvih navijača i izražava žaljenje zbog svega što se desilo.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter