Izvor:
10.07.2016 u 18:32
0

SELEKTOR MUSLIN O AMBICIJAMA NAŠE FUDBALSKE REPREZENTACIJE : Naš cilj je poznat, želimo u Rusiju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je danas da ga raduje oporavak nekolicine fudbalera koji igraju u stranim klubovima.

Muslin je istakao da ga raduje oporavak Matije Nastasića, Nemanje Gudelja i Ljubomira Fejse, a posebno rešen status Andrije Živkovića koji bi u dresu Benfike trebalo da se vrati u staru formu.

Dobra vest je povratak Nastasića, posle duge pauze. Isto važi i za Gudelja i Fejsu, koji zbog povreda nisu bili na prethodnom okupljanju – kazao je selektor.

On je istakao da mu je drago i zbog Živkovića, kome će "čestitati i poželeti sve najbolje u novom klubu".

Bilo bi dobro kada bi uspeo da se izbori za status, jer to bi dobra vest bila i za reprezentaciju. Uostalom, isto se odnosi na sve kandidate za najbolji nacionalni tim. Kontinuitet u klubu je mnogo važan za dobre igre u reprezentaciji – rekao je Muslin za sajt FS S.

On je konstatovao i da je šteta što Nemanja Milunović, koji je sjajno odigrao prethodne tri utakmice za nacionalni tim, zbog operacije kolena neće moći da pomogne na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Na njega nećemo moći da računamo u jesenjim duelima, a to znači u mečevima sa Republikom Irskom u septembru, duelima sa Moldavijom i Austrijom mesec dana kasnije, odnosno Velsom u novembru – porecizirao je Muslin.

Ipak, to ne menja ambicije Srbije, uprkos veoma zahtevnoj grupi.

Vels je uz Island možda i najprijatnije iznenađenje na šampionatu Evrope, a Republika Irska i Austrija su potvrdili da nas očekuju veoma zahtevne kvalifikacije. Svako će da traži svoju šansu, a naš cilj je poznat, želimo u Rusiju – poručio je Muslin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ rts_sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter