Izvor:
16.12.2017 u 23:37
0

SAMO JEDAN MINUT IM JE TREBAO ZA TO: Gaćinović i Jović matirali odbranu Šalkea! (VIDEO)

Mladi srpski fudbaler Luka Jović postigao je gol za Ajntraht već u 2. minutu meča protiv Šalkea i to na asistenciju Mijata Gaćinovića, ali to nije bilo dovoljno timu iz Frankfurta da upiše pobedu – 2:2

Prava drama vladala je na svim stadionima u poslednjim minutima meča, a u Frankfurtu je publika doživela hladan tuš.

Ajntraht je vodio 2:0 do 88. minuta protiv Šalkea, a onda je Embolo smanjio na 2:1, da bi Naldo u 90. minutu doneo izjednačenje.

Velika drama je bila i u Štutgartu! Bajern je vodio od 79. minuta, a onda je domaćin, uz pomoć VAR tehnologije, dobio penal u 93. minutu. Loptu je uzeo Čadrak Akolo i – promašio!

Majnc je golom Freja u 90. minutu odneo bod iz Bremena (2:2), a šta tek reći za duel Augzburg – Frajburg!? Domaćin je poveo golom Finbogasona u 1. minutu, gost je okrenuo na 3:1, a onda je Islanđanin sa dva gola u sudijskoj nadoknadi na kraju spasao bod domaćinu – 3:3!

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Dailymotion/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter