Izvor:
13.07.2016 u 00:18
0

DOBIO POVERENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Joakim LEV ostaje SELEKTOR NEMAČKE!

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev ostaće na toj funkciji i u narednom kvalifikacionom ciklusu za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Lev je posle poraza od Francuske (2:0) u polufinalu Evropskog prvenstva izjavio da je neizvestan njegov ostanak, ali je dobio poverenje ljudi koji vode Fudbalski savez Nemačke i šansu da brani svetsku titulu u Rusiji.

Bio sam razočaran posle eliminiacije u polufinalu, iako smo pre turnira imali probleme sa povredama, a tamo i sa gustim rasporedom. Imamo potencijal, najmlađa smo selekcija u Evropi i pred nama je svetla budućnost – rekao je Lev, kome ugovor ističe 2018. godine.

Lev punu deceniju predvodi nemačku selekciju, a najveći uspeh doživeo je pre dve godine kada je osvojio titulu prvaka sveta na šampionatu u Brazilu.

Ranije je bio vicešampion Evrope na prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj (2008), kao i treći na svetu na turniru u Južnoj Africi (2010).

Tanjug
Foto: Twitter/DFB_Team_EN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter