Izvor:
04.01.2018 u 15:41
0

Terzić uveren u ostanak Milojevića: „Ako s njim ne napadnemo Ligu šampiona, ostao bi nedorečen“!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević će, prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića produžiti ugovor i ostati u klubu

Crveno beli su ove sezone prvi ut posle deset godine zaigrali u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a prvi put posle 25 godina prezimili u Evropi.

Najveće zasluge za to pripisuju se treneru Vladanu Milojeviću, koji je letos stigao na "Marakanu" i za kratko vreme preporodio ekipu.

– Njegov dolazak dočekan je sa mnogo skepse, jer je u Srbiji vodio samo Čukarički. Milojević se uklapa u profil koji je potreban Crvenoj zvezdi. Hrabar je, harizmatičan, sistematičan, ima kopču sa klubom, jer je bio igrač i trener mlađih kategorija. Voleo bih da Milojević ostane ovde kao dugoročan projekat – rekao je Terzić za Večernje novosti.

Mladom treneru ponuđeno je da sam napiše uslove za nastavak saradnje, ali se zna da je i na meti Olimpijakosa.

– Nesporno je da je Milojević postao interesantan mnogima. Napravio je fantastične rezultate, imaće slatkih muka. Ali, i kod njega postoji sportski i profesionalni izazov da proba da uvedemo ekipu u Ligu šampiona, što je san svakog zvezdaša. Mislim da bi otišao potpuno nedorečen. Međutim, verujem da će se ta saradnja sigurno nastaviti. Mi smo na početku stvaranja jedne ozbiljne priče – istakao je generalni direktor crveno-belih.

informer.rs
Foto: arena sport/printscreeen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter