Izvor:
05.01.2018 u 15:45
0

„Da li da idem ili da ostanem“: Kanga odbio ponudu iz Turske!

Gelor Kanga je dobio ponudu iz Turske, ali ne želi da iz Crvene zvezde da pređe u Gectepe

Kako prenosi Žurnal, Kanga nije oduševljen ni Spartom iz Praga, koja je pokazala interesovanje za Gabonca, ali nije isključeno da se predomisli. Trenutno su najveće šanse da produži ugovor a Zvezdom 2020. godine, ali i tu postoji određeni zastoj pri definisanju zarade i dinamike isplate.

Rukovodstvo Crvene zvezde ne bi imalo ništa protiv toga ga Kaga ostane na "Marakani", ali ni da ga prodaju. Oko Kange bi jasnija situacija trebalo da bude po povratku sa odmora iz Francuske, očekuje se da se pojavi na prozivci 9. januara.

Inače, Kurban Berdijev želi Gelora Kangu u Rubinu koji je bio izuzetno zainteresovan za Gabonca pre nekoliko meseci, ali je posao odložen za letom. Međutim, Rusi bi mogli da budu aktuelni i tokom januara.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter