Izvor:
09.01.2018 u 19:42
0

Terzić: Imamo debeo dosije, šanse da izbegnemo suspenziju stadiona 50-50!

Šanse da Crvena zvezda igra protiv CSKA pred punim tribinama stadiona Rajko Mitić su 50:50, istakao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Terzić je ocenio da su polovične šanse da Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) promeni odluku o zatvaranju stadiona "Rajko Mitić" za utakmicu protiv CSKA u Ligi Evropa.

"Realno, šanse su 50:50 da komisija za žalbe prihvati našu žalbu. Svesni smo da ne stojimo baš najbolje, da imamo podebeo dosije u UEFA, ali i da imamo argumenata u našu korist", rekao je Terzić novinarima u Beogradu.

UEFA je prethodne nedelje suspendovala stdion Crvene zvezde za utakmicu protiv CSKA zbog isticanja transparenta podrške i uzvikivanja imena osuđenog generala Ratka Mladića na meču sa BATE u Borisvu.

"U četvrtak nam ističe rok do kada treba da pošaljemo dopis UEFA u kom zahtevamo nam dostave odluku sa sve obrazloženjem. Kada to dobijemo imamo rok tri dana da najavimo žalbu, i još dodatnih pet dana da pošaljemo žalbu", rekao je on.

Terzić je ocenio da će se konačna odluka znati do kraja januara.

Zvezda će 13. februara na svom stadionu od 18.00 dočekati CSKA iz Moskve u Ligi Evrope.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter