Izvor:
09.01.2018 u 23:12
0

MODRIĆ SE NAGODIO SA SUDOM: Ima para ima i slobodu!

Ima para, ima i slobodu.

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić već izvesno vreme vodi bitku sa španskom državom koja ga je optužila za utaju poreza. Na kraju je i dokazano da je zaobišao zakon i otuđio novac koji je trebalo da bude u državnoj kasi.

Modrić je priznao delo koje mu se stavlja na teret, ali neće robijati, iako je za tu vrstu kazne zaprećena kazna od dve godine zatvora. Epilog: nagodio se sa sudom da, doslovce, plati svoju slobodu i tako se ratosilja ove komplikacije.

Španski mediji su podsetili da je Modrić po dolasku u Real iz Totenhema sa suprugom Vanjom osnovao firmu u Luksemburgu u koju je prebaciovao zarađeni novac i tako izbegavao da plaća porez u zemlji u kojoj zarađuje novac zbog daleko niže stope poreza.

U Španiji je on 30 procenata na zaradu.

Madridski i katalonski mediji pišu da se Modrić pojavio u utorak u podne u Sudu, ali da je pre toga dogovorio "slobodu" za sumu koja je, kako navode, blizu milion evra.

Njega je španska država teretila da je utajio 870.728 eura.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter