Izvor:
10.01.2018 u 22:12
0

NAPADAČ OLIMPIJAKOSA NA MARAKANI: Ben će Zvezdu koštati pola miliona!

Crvena zvezda je dogovorila dolazak El Fardu Bena iz Olimpijakosa.

Crveno-beli moraju da plate "bratskom" klubu iz Pireja obeštećenje, kao što je bio slučaj kada je dolazio i Aleksandar Katai.

Grci nisu bili nimalo "bratski" raspoloženi da Crvenoj zvezdi spuste cenu.

Prema određenim saznanjima obeštećenje neće biti manje od 300.000 evra, a pominje se suma od pola miliona, mada će dva kluba u narednim danima utanačiti sumu za koju će reprezentativac Komorskih ostrva i francuski đak biti slobodan.

Napadač El Fardu Ben bio je izričita želja trenera Vladana Milojevića koji ga je prošle sezone trenirao u Panioniosu i sa Crvenom zvezdom će potpisati ugovor na tri godine.

U narednim nedeljama Crvena zvezda bi trebalo da završi transfere Milana Jevtovića i Danijela Aleksića, ali njihov dolazak zavisi od odlazaka Slavoljuba Srnića i Gejlora Kange u inostranstvo.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter