Izvor:
11.01.2018 u 20:32
0

SRBIN BESAN ZBOG PORAZA: Kolarov postrojavao saigrače!

Roma izgubila sa 2:1 na svom Olimpiku od tima Atalante, a italijanski mediji otkrivaju da je naš fudbaler na poluvremenu psovao Manolasa, Florencija i Gonalona zbog njihove kilave igre

Italijanski mediji tvrde da je Aleksandar Kolarov bio besan kao ris na saigrače tokom poluvremena utakmice na Olimpijskom stadionu sa Atalantom, pri rezultatu 0:2 za tim iz Bergama.

Na samom terenu, pri polasku za svlačionicu, pale su teške reči, čitači s usana kažu da je Srbin svašta poručio krivcima za primljene golove, a ništa bolje nisu prošli ni u svlačionici tokom pauze.

Očevici su ispričali da se jasno čuo glas Kolarova, jedino nisu mogli sa sigurnošću da tvrde da li su njegov bes isprovocirali štoper Manolas, desni bek Florenci ili vezni igrač Gonalon ili je svima njima održao lekciju zbog golova Kornelijusa u 14. i De Rona u 19. minutu za goste. Na snimku se vidi ljutnja iskusnog levog beka po odsviranom poluvremenu i kako saigračima pokazuje put u svlačionicu, što je nagoveštavalo buru i da će im reći sve u lice kad se nađu između četiri zida. Nešto mu je, ipak, izletelo i na samom terenu.

– Ispadam ja budala, a ovaj ne ume ni da se izvini kad pogreši – vikao je Kolarov u svlačionici.

Neimenovani izvori rekli su da je u slučaju Kolarova ovakav ispad normalna pojava, da su česte njegove kritike, bez obzira na to da li se pobeđuje ili gubi.

Roma se trenutno nalazi na petom mestu Serije A, sa 12 bodova zaostatka za vodećim Napolijem. Za ovakav položaj zaslužan je pad forme poslednjih pet kola, čemu treba dodati i ispadanje iz kupa od Torina pred svojim navijačima. Kolarov je u Seriji A propustio jednu utakmicu, dok je u Ligi šampiona odigrao svih šest u grupi C. Romu u prvom kolu nokaut faze Lige šampiona očekuje dvomeč sa Šahtjorom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter