Izvor:
13.01.2018 u 23:30
0

Rendulić došao u Čuku da ponovo osvoji Kup: Možda je do mene…

Iskusni štoper Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine!

Kako sam kaže, proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri, odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije.

– Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sam bio kada smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene – našalio se Rendulić.

Sem pojačanja na terenu, uprava kluba je istakla značaj njegovog autoriteta i iskustva koje može preneti na mlađe igrače, a poznat je Rendula i po kreiranju dobre atmosfere u ekipi.

Na pitanje otkud opet na Banovom brdu iz topa kaže „pa da me ne uzmu drugi klubovi“.

– Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci – pojasnio je tridesetčetvorogodišnji štoper.

Rekao je da se nije mnogo toga promenilo u klubu i da poznaje dosta igrača, vršnjak je sa kapitenom Nikolom Drinčićem i ima osećaj da nije ni odlazio.

– Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim – dodao je Rendulić.

Složio se sa saigračima da su naporni pripremni treninzi koje kreira Lalatović, a očekuje da će biti od pomoći i na terenu.
– Prvi put u karijeri se srećem sa ovakvim pripremnim trenizima. Dobro se osećam ovde jer sam kao kod kuće, a mogu i da igram još. Mogu da pomognem na terenu – kaže Rendulić.

Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni.

U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka.

Telegraf
Foto: FK Čukarički

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter