Izvor:
19.01.2018 u 19:19
0

Mesi u Beogradu? Da, moguće je!

Goran Bunjevčević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, najavio je da bi "orlovi" mogli da odigraju meč sa Argentinom pred odlazak na Svetsko prvenstvo

– Postoji mogućnost, razgovaramo i sa Krstajićem da vidimo šta dobijamo, a šta ne takvom utakmicom. Dobijamo sigurno pun stadion, neverovatnu atmosferu, došla bi cela Srbija da nas isprati, imali bismo motivisanu ekipu koja bi htela da se nadigrava. Možda bismo se izduvali, a pet dana kasnije nas čeka Kostarika u prvom kolu SP – kazao je Bunjevčević za Informer.

Pitanje je da li bi se to finansijski isplatilo, pošto Južnoamerikanci zarađuju milion evra ili više od takvih mečeva.

– Sve velike reprezentacije su skupe. Srećna okolnost je što su u grupi sa Hrvatskom na SP i dobro bi im došao sparing s nekim ko igra sličan fudbal. Finansijski uslovi bi pregovorima mogli da se dovedu u normalan nivo. Ali, opet kažem, pitanje je šta time dobijamo – jasan je bio Bunjevčević.

informer.rs
Foto: fcbarcelona.cat/miguel ruiz, fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter