Izvor:
19.01.2018 u 21:29
0

OD KRVAVOG DERBIJA DO PSIHIJATRIJSKOG LEČENJA: Huligan iz Splita u šoku zbog onoga što je doživeo u beogradskom zatvoru!

Jedan od šestorice Splićana koji su zadržani u istražnom zatvoru u Beogradu zbog izazivanja nereda na 156. večitom derbiju u decembru posetiće psihijatra jer je doživeo traumatično iskustvo u ćeliji gde je bio smešten s dvostrukim ubicom iz Rakovice Markom Nikolićem.

Huligan iz Splita je bio svedok kada je Nikolić na brutalan način napao cimere u ćeliji, a zatim izvršio samoubistvo.

"Nikolić je dva dana pre kraja decembra razbio ogledalo WC-a, napao cimere iz ćelije komadom stakla, jednog izbo nanevši mu teške povrede, posle čega je sebi prerezao vrat. Nikolić je podlegao povredama dan posle, cimer iz ćelije kojeg je ranio hitno je operisan i zadržan u bolnici, dok je Splićanin koji je od sredine decemba prošle godine delio ćeliju s njima doživeo šok zbog kojeg je upućen na tretmane kod specijaliste. Marko Nikolić, s kojim su smestili Splićanina, u junu prošle godine ugušio je svog četvorogodišnjeg sina, bacio ga mrtvog pred suprugu s kojom se razvodio, nakon čega ju je ubio s 50 uboda nožem i teško povredio troje socijalnih radnika", piše "Slobodna Dalmacija".

Splitski list dodaje da psihijatrijski tretman nad Splićaninom traje od stravičnog događaja 30. decembra.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter