Izvor:
22.01.2018 u 21:48
0

DEJAN STANKOVIĆ: Hvala Bogu da mogu da pomognem sunarodnicima na Kosovu i Metohiji!

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković kaže da je srećan što je u mogućnosti da pomogne sunarodnicima na Kosovu i Metohiji i zamolio za razumevanje što ne želi javno da potencira svoje humanitarne aktivnosti.

"Hvala Bogu da mogu da pomognem", rekao je Stanković i, na pitanje kako je došlo do toga da ponudi da nabavi vozilo Centru za socijalni rad iz Prilužja, dodao da nikada ranije, pa ni sada ne bi voleo da se previše priča o tome što pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre dva dana u razgovaru sa građanima sa KiM preneo da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde i rekorder po broju utakmica za državni tim, kao i direktor njegove firme Dragan Ruvarac nabaviti terensko vozilo za Prilužje.

Na taj problem predsedniku je ukazala Jelena Božović iz Prilužja, koja je rekla da Centar za socijalni rad funkcioniše izuzetno dobro, ali da je problem što nemaju terensko vozilo, pa sve obavljaju privatnim automobilima.

Predsednika je zanimalo koje bi im vozilo najviše odgovaralo, Lada Niva ili neko drugo, kako bi problem bio rešen.

"Da vam odmah rešimo taj problem, neću kasnije stići. Naš legendarni fudbaler Dejan Stanković i suvlasnik njegove firme Dragan Ruvarac hoće da vam kupe džip i to bolji od ovih što sam ja predlagao", rekao je Vučić.

Vozilo će, kako je danas rekao Ruvarac, u najkraćem roku, u dogovoru sa nadležnima, biti kupljeno i uručeno Centru za socijalni rad iz Prilužja.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter