Izvor:
26.01.2018 u 22:16
0

Vidić pričao o Sergeju: 100 miliona za jednog igrača je mnogo, ali takvo je tržište!

Sergej Milinković Savić je svojim igrama zaludeo evropske velikane. Brojne svetske legende utrkuju se u pohvalama na račun srpskog reprezentativca, a klubovi licitiraju milionima.

Sada je o kvalitetima fudbalera Lacija govorio i legendarni igrač Crvene zvezde i Mančester junajteda Nemanja Vidić koji je uveren da će Milinković Savić opravdati cenu koja se toliko pominje.

Upravo se "crveni đavoli" pominju kao jedna od zainteresovanih strana za usluge 22. godišnjeg ofanzivnog veziste, kao i Pari Sen Žermen i mnogi drugi klubovi širom Evrope.

Govoreći za "Sport 360" u Dubaiju, Vidić veruje da je Sergej vredan velike investicije.

– Mislim da je sa današnjim tržištem, 100 miliona veliki novac. Ali takvo je tržište sada – kaže Vidić i dodao:

– On je mlad i ima potencijal da napreduje. Trenutno je on velika stvar kao igrač u Italiji – smatra bivši srpski reprezentativac.

Igrač vredi onoliko koliko je neko spreman da plati za njega, ali tržište diktira trendove.

– Ja ne diktiram tržište. Ali ako me pitate da li je on kvalitetan igrač, definitivno. Da li ima prostora za napredak? Da. On ima vrednost. Da li je to 100 miliona? Ja ne znam to – rekao je Nemanja Vidić.

Milinković Savić je 2015. godine stigao među nebeskoplave za 4 miliona iz belgijskog Genka, pa nema sumnje da predsednik Lacija već sada zadovoljno trlja ruke.

Igrača Lacija nije bilo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali je po odlasku Slavoljuba Muslina i dolasku Mladena Krstajića na mesto selektora Srbije dobio poziv za prijateljske mečeve koje je nacionalni tim igrao sa Kinom i Južnom Korejom.

Vidić veruje da će se Milinković Savić naći na Mundijalu u Rusiji.

– Nije igrao u kvalifikacijama, ali sada će verovatno biti pozvan za Svetsko prvenstvo jer se selektor promenio. Mislim da će on biti važan za ekipu, mada očito imamo i druge sjajne igrače. Mislim da je talentovan i da ima mesta za poboljšanje. Drago mi je da imamo takvog igrača koji može da postiže golove i stvara šanse. Biće sjajan dodatak timu koji smo imali u kvalifikacijama –izjavio je Vidić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter