Izvor:
26.01.2018 u 22:50
0

Nejmar može da ide iz Pari Sen Žermena, ali samo uz jedan uslov!

Zatresao se Pariz nakon ispaljenih hitaca i bombastične vesti da je Nejmar nesrećan u Francuskoj, a sada će se ljuljati cela Evropa: Naser Al Kelaifi pušta Nejmara da napusti Pari Sen Žermen već na leto!

Potpuno neočekivanu vest lansirali su brazilski mediji, a sve sa saznanjem da je Nejmar već obavio razgovore s katarskim milijarderom i da mu je ovaj poručio pod kojim uslovima može da ode iz Pariza. Glavni, tačnije jedini uslov glasi: donesi Ligu šampiona na Park prinčeva i možeš da ideš!

Prema saznanjima izvora bliskih igraču, Nejmar ima nepokolebljivu želju da pojača madridski Real i ako se to ne bude dogodilo ovog leta, trebalo bi sledeće godine. Podsetimo, madridski list Marka, inače usko povezan sa dešavanjima u Realu, pisao je nedavno da će Florentino Perez tokom leta pripremati teren za spektakularni, vanvremenski transfer Brazilca u poslu gde bi obeštećenje iznosilo vrtoglavih 400.000.000 evra! Real je već sastavio listu pojačanja, jedna od glavnih meta biće Hari Kejn, a kontroverzni španski biznismen priprema projekat od koga će mnogima poći voda na usta.

Podsetimo, ovakav rasplet nazirao se još i pre nego što je Nejmar postao najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena sa 222.000.000 evra. Tada je, doduše, bio razrađen upravo scenario gde bi PSŽ bio samo usputna stanica za konačni cilj: stadion Santjago Bernabeu.

Odnosno, PSŽ bi u celoj priči bio samo posrednik, pošto u vremenu sve jačih navijačkih i političkih tenzija teško da bi Španija izdržala takvu bombu – da Nejmar direktno iz Barselone ode u Real.

Ako se ovo ispostavi kao tačna informacija, biće to potpuna revolucija u fudbalskom svetu.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter