Izvor:
29.01.2018 u 01:39
0

ZVEZDA NADMAŠILA BELORUSKI DINAMO: Adžić, Ben i Eraković briljirali u Antaliji!

Fudbaleri Crvene zvezde u drugoj pripremnoj utakmici u Antaliji pobedili su beloruski Dinamo iz Bresta s rezultatom 2:0 (0:0).

Golove su postigli Luka Adžić i Ben, a u utakmici su se posebno istakli strelac prvog gola i talentovani štoper Strahinja Eraković.

Sredinom poluvremena povredio se Frimpong, zabolela ga je prepona, pa ga je zamenio mladi Eraković koji ima samo 17 godina. Sigurnom i hrabrom igrom, ali i frizurom podsetio je na Brazilca Davida Luiza.

Zanimljivo je da ga je golman Borjan stalno bodrio rečima:

– Bravo Čupo! Samo tako Čupo!

Posle dodavanja Kange u 51. minutu prava mala majstorija Luke Adžića kada je smestio loptu "u 90", u same rašlje beloruskog kluba sa nekih 16 metara.

Zvezda je imala inicijativu, a onda je posle centaršuta agilnog Hajdina pojačanje iz Olimpijakosa Ben zatresao mrežu.

Crvena zvezda: Borjan – Hajdin, Le Talek, Frimpong, Rodić – Jovičić – Ben, Kanga, Krstičić, Adžić – Boaći.

Pored mladog Erakovića, šansu su sa klupe dobili i Luka Ilić, mladi golman Stanković, Joveljić i Nikolić.

– Zadovoljan sam kako smo odigrali. Novajlije se uklapaju u sistem, klinci su super, rade sa nama. Pohvalio bih Erakovića, klub mnogo očekuje od njega. Samo neka ovako nastavi – rekao je Nenad Krstičić posle meča i dodao:

– Bitno je da nema povreda, a to je na ovakvim utakmicama najvažnije.

Ranije danas crveno-beli su igrali protiv litvanskog Stumbrasa i pobedili 3:1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter