Izvor:
29.01.2018 u 13:40
0

Boaći, Engleska i sedam miliona evra!

Crvena zvezda je odigrala dva kontrolna meča u Beleku (Turska), pobedila je litvanski Stumbars 3:1, pa zatim Dinamo Brest 2:0 (Adžić, Ben), ali u fokusu je bila situacija oko Rićmonda Boaćija jer je blizu odlaska u Englesku.

Vest Bromvič Albion, vrelo je! Njukasl takođe. U ponedeljak bi trebalo u Ljutice Bogdana da stignu definitvne ponude za golgetera crveno-belih i to ne manja od sedam miliona evra, saznajemo iz više izvora a to bi značilo da će, očekivano i projektovano, trener Vladan Milojević izvesno ostati bez udarne igle i strelca 42 gola u 2017!

VBA je eliminisao Liverpul u F.A. kupu Engleske ali se na „Enfildu“ teže povredio treći izbor u napadu Robson-Kanu pa je i to uticalo da menadžer Alan Perdju krene po Boaćija. Čekaće se i Njukasl, a mediji na ostrvu ističu da bi napadač iz Gane mogao već prekosutra da dođe na „Sent Džejms park“. Hoće li do dogovora doći videćemo danas ili sutra, ali s obzirom da se prelazni rok u većini zemalja Evrope završava 31. januara, može se očekivati da na adresu Crvene zvezde stignu i ponude i nekog od ostalih timova koji su u priči: pre svih Kristal Palasa, Bešiktaša i Sen Etjena.

Sve što je vezano za novac i transfer je između mog menadžera i Terzića – rekao je posle meča na ovu temu Boaći.- Miran sam, posvećen poslu, Zvezdi. Bog će odlučiti…

Očigledno veoma mirno i radno čeka rasplet. Na meču protiv beloruskog Bresta vrlo dobro je sarađivao sa Kangom i novajlijom Benom koji je samo potvrdio da će biti kapitalno pojačanje kako za CSKA tako i za trku u Superligi. Srpski tim je kontrolisao meč, Boaćiju je bespotrebno poništen gol, a on je propustio još dve dobre prilike. Mladi 17-godišnji Strahinja Eraković je zamenio povređenog Frimponga (prepone) i pokazao talenat pa su ga na meču zbog frizure ali i odličnih reakcija prozvali David Luiz. Odličnu rolu umesto takođe povređenog Gobeljića imao je na desnom beku brzi Stefan Hajdin, asistent drugog gola.

Vrlo dobro je igrao Luka Adžić. Odlično se kretao, sarađivao sa Rodićem, a sve je krunisao sjajnim golom u 51. minutu. Odličnu akciju Kange završio je udarcem u sam gornjei ugao golmana Pavlučenka. Belorusi su poput BATE Borisova bili čvrsti organizovan rival, pretili su par puta iz kontri, ali je Zvezda odigrala i dobru defanzivu. Boaći je kreirao akciju, Hajdin je nastavio asistencijom a Ben u 70. minutu pečatirao pobedu i dobru igru Crvene zvezde.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Borjan (od 71. Stanković) – Hajdin, Le Talek, Frimpong (od 28. Eraković), Rodić – Jovičić, Krstičić – Ben, Kanga (od 80. Nikolić), Adžić (od 69. Luka Ilić) – Boaći (od 76. Joveljić).

Happytv.rs/Novosti
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter