Izvor:
30.01.2018 u 21:29
0

Čukarički prodao igrača u Seriju A!

Petar Mićin više nije igrač Čukaričkog! Talentovani krilni napadač Brđana preselio se u Udineze, ali će na proleće igrati kao pozajmljen igrač Kjeva.

Mićin je, prema saznanjima Telegrafa, prodat još tokom jeseni, s tim da je trebalo da završi sezonu u Čuki kao pozajmljen igrač. Međutim, tim iz Udina odlučio je da ga odmah ''gurne'' u Seriju A.

– Istina je. Mićin odlazi u Udineze – kratko je za naš portal prokomentarisao direktor Vladimir Matijašević, ne želeći da otkriva detalje.

Nezvanično, reč je o cifrki koja prelazi nešto malo preko dva milina evra.

Fudbaleri Čukaričkog su ovu vest saznali neposredno pred polazak na prijateljski meč protiv Mlade Boleslav, meč za koji se Mićin nije ni ''skinuo.'' On će u sredu napustiti ekspediciju Brđana

Krilni napadač je iza sebe imao sjajnu jesen u dresu Brđana, a dres Čuke je obukao u finišu prelaznog roka kada je (ne)očekivano stigao iz Vojvodine. Podsetimo, stigao je bez obeštećenja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter